Spa center

A Fitness and Wellness Zone is available to all owners and visitors of Eden Park luxury villas, giving them the opportunity to enjoy a great number of relaxation therapies, cosmetic procedures with organic products from Provence and medical cosmetics by Collin Paris, manicure and pedicure nail art, paraffin wax for hands and feet, all of which will ensure optimal comfort and luxury for them.

Релаксиращ масаж с ароматна органична билкова свещ
-    Комбинация от 100% натурални и органични масла, с канела, здравец и хармония от чисти есенциални масла.
Тай йога масаж
-    Тайландски масаж, при който се използват йога пози, масажиране в дълбочина и разтягане, което води до освобождаване от стреса, подобряване циркулацията на кръвта и гъвкавостта на тялото, увеличава енергийния поток.
Хавайски масаж Ломи Ломи
-    Екзотичен масаж, който се прилага върху цялото тяло, като се работи предимно с предмишници. Подобрява кръвообръщението и стимулира лимфната система.
Рефлексология
-    По ходилата на краката са разположени многобройни нервни окончания, които въздействат по рефлексен път върху целия организъм.
Хавайски масаж с бамбук
-    Екзотично изживяване и пълна хармония на духа и тялото!
Лечебен масаж с мед
-    Лечебната сила на меда е известна още от древността.Укрепва имунната система, извлича

 

 

Масаж с вулканични камъни
-    Доказано е, че топлината на камъка отпуска мускула и подобрява гъвкавостта на ставите. Чувството на наслада и релакс е несравнимо!
Спа ритуал за тяло „Кафе и шоколад”
-    Ароматен пилинг с кафе, последван от релаксиращ масаж с разтопен шоколад.Истинска наслада за сетивата!
Оризова терапия с екстракт от 7 алпийски цветя
-    Една терапия, вдъхновена от красотата на японските ритуали на базата на ориз, която възвръща блясъка, мекотата и подхранва кожата в дълбочина.
Отслабваща терапия със зелен чай
-    Този разкрасяващ ритуал с 3 вида чаени екстракта в комбинация от морски водорасли и ботанически съставки е истински коктейл с отслабващ, детоксикиращ и антицелулитен ефект!
Освежаваща и ароматна органик терапия „Агигео”
-    Неповторимо спа изживяане включващо пилинг, масаж и освежаваща маска на тялото с органично алое вера, екстракт от лотус, бамбукова пудра, органично олио отжожоба, екстракт от синьо - зелени водорасли и етерично масло от мента.
Сладко кокосово изживяване
-    Органик ритуал за тяло с пилинг с ръчно обработени натурални кокосови стърготини, ароматни есенциални масла и масаж с 100% чисто масло от карте (ший) от екологична плантация, добито по старинна ръчна технология, за копринена мекота и блясък на кожата.

 

 

 

Phyt's Biocosmetics and Skincare – each product contains a complex of plants, flowers,

leaves, tree barks, oils, vitamins and micro minerals, combined by carefully selected

formulas specially developed to treat, nourish and strengthen the skin at a therapeutic

level, while at the same time bringing joy to the customer with visible results as early as

the first application. Nowadays dermal biology has undertaken to analyze the

mechanisms of skin aging and to find solutions to this

problem. The aging process is a priority for COLLIN RESULTIME.

 

 

 

СПА МАНИКЮР
-    Това е истинско спа лечение, което съчетава не само предимствата на интегрираните грижи, но е и пълен релакс и наслада за ръцете.
СПА ПЕДИКЮР
-    елаксираща и възтановителна грижа за краката, допълнена с масаж и ексфолиране, която помага да се омекоти кожатаи подобри микроциркулацията. Истинско удоволствие за Вашите крака.
ПАРАФИНОВА ТЕРАПИЯ ЗА РЪЦЕ И КРАКА
-    Парафиновата обвивка е много полезна за състоянието на ръцете и ходилата,напълно премахва и предотвратява образуването на пукнатини и мазоли, помага при артрит или травма на краката.
НОКТОПЛАСТИКА
-    При ноктопластиката може да се постигне различна форма и дължина на нокътя.Моделира се според желанието на клиента, като целта е нокътят да изглежда максимално красив и естествен.