ВЕГА ТЕСТ

Всички знаем, че тялото е храм на нашата душа. Този храм сме длъжни да поддържаме чист, светъл, почистен и подреден. Нашата главна грижа е да поддържаме нашето здраве. Учените установиха категорично, че са две основните причини, които отключват болестите в човешкия организъм:

1-стресът
2-храната

Всеки ще се съгласи, че да се борим със стреса е доста непосилна задача. Но решението с какво и как да се храним е изцяло в наши ръце.
Днес ще говорим за храната - науката е напреднала дотолкова, че има строго индивидуални тестове, които ще ви дадат 100% вярна информация за това коя храна вашето тяло разгражда, и коя не. Не бъдете учудени ако това са “диетичните храни”, които присъстват във всяка диета.

Това, което Ви предлагаме е тест за поносимост към храните – ВЕГА ТЕСТ.
С него Вие ще разберете кои са “Вашите храни”. Лично Вашите!
Това е нещо толкова индивидуално, като отпечатъците на пръстите Ви, например.

Вега тест представлява най-модерна компютърна технология, с която се извършва биоенергиен тест за оценка на толерантността ни към храни и напитки, които включват цялата гама на нашето хранене – всички видове меса, риби, млечни продукти, плодове, зеленчуци, ядки, тестени изделия, подправки, подсладители, напитки включително алкохолни, дори шоколад и цигари. Тестът дава информация за състоянието на биоенергийното поле на организма, получавате информация за нивото на консерванти и токсини, дава информация за нивото на никотин в тялото.

Храните се тестват една по една, като при извършването на Вега тест не се взима кръв, безболезнен е и е приятен. Непоносимостта ни към храните не е до живот, не се предава по наследство. С теста се установява към кои храни организмът има добра поносимост, разгражда ги бързо и превръща в енергия. Показва още кои от тях не понася, разгражда бавно и съответно натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.
Получените резултати се нанасят в специални фишове, които Ви се предоставят след извършване на процедурата.

При изследването на храните възможностите са три – излизащите в червено храни са тези, които въобще не разграждате, т.е. тези, които предизвикват всичките Ви стомашни неразположения и проблеми, а от там и всички болести в организма. Те са виновниците за натрупването на килограмите и токсините. Оранжевите са храните, които затрудняват Вашето храносмилане. Излизащите в зелено храни са Вашите храни. Само Ваши!!! От тук насетне сте щастливец, защото консумирайки Вашата зелена храна:

ВИЕ ще стопите всеки излишен килограм на Вашето тяло без усилие

ЩЕ регулирате кръвното си налягане

ЩЕ забравите какво са киселини, гастрит, колит, запек, хемороиди и всякакви други храносмилателни проблеми

ЩЕ увеличите потентността си

ЩЕ бъдете работоспособни, концентрирани и изпълнени с енергия

ТЯЛОТО Ви – този съвършен компютър ще се самоочисти от всички вредни нарупвания, пясъчинки, тежки метали, отрови

ХРАНЕНЕТО със зелената храна, премахва целулита по естествен начин, забавя стареенето, изчиства от акне, пигментни петна и придава естествен, здрав вид на кожата Ви.

И още нещо изключително важно:

ВЕГА ТЕСТЪТ ВЪЗСТАНОВЯВА 100 % ПЪРВИЧНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ НА ОРГАНИЗМА !!!
Направете си теста, тази инвестиция е безценна, ползата от него наистина не може да се купи с пари! Чувствате се работоспособни, концентрирани  и изпълнени с енергия. Тялото Ви – този съвършен компютър се пречиства само от всички вредни натрупвания – песъчинки, тежки метали и отрови.
Това е задължителният подарък, който трябва да направите на себе си, Вашите деца и близки.

Защо е полезен тест ”VEGA”?

С него може да се постигне:
– НАМАЛЯВАНЕ и регулиране на килограмите! Приемат се само установените от теста поносими храни – тези, които организмът разгражда най добре. Така се поддържа нашата обмяна, по- малка е опасността да напълнеем, чувстваме се добре и здрави.
– ИЗГОТВЯНЕ на правилен хранителен режим на жената при бременност и след раждане. Важно е да не се наруши пълноценното хранене на бебето, да се помогне на майката да намали натрупаните килограми и да възвърне бързо добрия си външен вид.
– НАСОЧВАНЕ на децата и младите хора към здравословен начин на хранене с поносимите от организма им храни – без те да изпадат в депреси от различните диети или да стигат до заболявания като булимия, анорексия.
– СПАЗВАНЕ на показателите от теста и включване на храните, към които организмът има най- добра поносимост може да помогне да се подобри състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания и др. ВАЖНО е те да са съобразени и с характерната за заболяванията диета.
– ПОЛЕЗЕН е теста при различни проблеми с храносмилането. Те намаляват и някои от тях изчезват бързо след приема на поносимите храни.
– ТОВА се отнася и до редица кожни заболявания, акне, пигментни петна.

Цена Вега тест:
- за един човек  –  200 лв.